Diensten

Stomerij & Wasserij

Met ruim 75 jaar ervaring en vakkundig personeel durven wij met trots te zeggen dat wij dé specialist zijn op het gebied van textielreiniging. Ons team van specialisten beschikt dan ook over de benodigde certificaten. Zakelijke klanten kunnen bij ons terecht om het stoomgoed te reinigen.

Over Hartevelt
Atelier

Atelier

Tijdens het productieproces van kleding kunnen er structurele fouten gemaakt worden. Geen enkel probleem, in ons atelier worden deze kledingstukken vakkundig hersteld. Wij verzorgen dit op grote schaal voor kledingimporteurs, grootwinkel-bedrijven en de detailhandel. Niet alleen het in-of omzetten van knopen of ritsen, maar ook het inkorten/verlengen of het opnieuw etiketteren van de kleding is bij ons in goede handen. Ook hebben wij veel ervaring met het inzetten of verplaatsen van maat- en carelabels, drukkers en rivets en het aanbrengen van trenzen en stiksels.

Logistiek

Hartevelt verzorgt een totaalpakket aan logistieke dienstverlening en reconditionering voor kledingimporteurs, grootwinkelbedrijven en detaillisten. In ons bedrijf – in totaal circa 12.000 m2 voorzien van 14.000 meter transportsysteem – worden uw goederen met de grootste zorg behandeld: van kleine tot de meest omvangrijke zendingen.

Logistiek
kledingbeheer

Kledingbeheer

Voor veel bedrijven door het gehele land beheren wij de bedrijfskleding. Dit doen wij ook met veiligheidskleding voor diverse veiligheidsinstanties. Met ons geautomatiseerde systeem weet u als klant precies wat wij in opslag hebben, wat er georderpicked is of moet worden (per kledingdrager mogelijk) en welke behandeling een kledingstuk heeft gehad. Zo kunnen wij in onze stomerij de kleding reinigen en is verpompen mogelijk in ons atelier. Vervolgens kunnen wij dit afleveren op huis- of bedrijfsadres. Bij Hartevelt is uw kleding dus écht in goede handen!

Reconditionering

Hartevelt Reconditionering brengt uw kleding weer in topconditie middels beugelen, tunnelen, blazen, trommelen, strijken en persen. Door het totaalpakket dat wij kunnen aanbieden, behandelen wij op jaarbasis circa 8.000.000 kledingstukken voor tal van kledingimporteurs, grootwinkelbedrijven en detaillisten uit Nederland, maar ook Europa en daarbuiten. Gedurende het hoogseizoen verlaten circa 250.000 kledingstukken per week ons magazijn.

Reconditionering
Warehouse

Warehouse

Met ons geautomatiseerde systeem kan de koppeling gelegd worden tussen het systeem van de klant en Hartevelt. Pickbonnen komen automatisch in onze scanners waardoor veel tijd bespaart wordt, hierdoor kan er eerder uitgeleverd worden. Ook de actuele voorraad is overzichtelijk weer te geven. Zowel voor liggende als hangende goederen hebben wij opslagmogelijkheden. Met ruim 14 kilometer hangbaan en 12.000 m2 vloeroppervlakte kunnen wij de klant vele mogelijkheden bieden. Uw goederen zijn opgeslagen in ons beveiligde pand.