Atelier

Geef uw kleding de aandacht die het verdient!

Tijdens het productieproces van kleding kunnen er structurele fouten gemaakt worden. Geen enkel probleem, in ons atelier worden deze kledingstukken vakkundig hersteld. Wij verzorgen dit op grote schaal voor kledingimporteurs, grootwinkel-bedrijven en de detailhandel. Niet alleen het in-of omzetten van knopen of ritsen, maar ook het inkorten/verlengen of het opnieuw etiketteren van de kleding is bij ons in goede handen. Ook hebben wij veel ervaring met het inzetten of verplaatsen van maat- en carelabels, drukkers en rivets en het aanbrengen van trenzen en stiksels.

Voor herstelwerkzaamheden aan bedrijfskleding bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij verzorgen deze zogeheten “verpomp” werkzaamheden voor zowel detaillisten als leveranciers van bedrijfskleding. Uiteraard kunnen wij eveneens voor particulieren atelierwerkzaamheden verzorgen!

Hulp bij het kiezen van de garen, stoffen of materialen kunt u van onze specialisten krijgen bij ons op locatie in De Meern. De productsoorten die wij onder andere behandelen zijn leren jassen, tassen, riemen, shawls, vlaggen, wimpels, verschillende soorten kussens, tafelkleden en nog vele andere soorten.

Voordelen Hartevelt

  • Vakkundig personeel
  • Veel ervaring met grote en kleine aantallen
  • Advies op locatie mogelijk