Kledingbeheer

Uw kleding in goede handen

Voor veel bedrijven door het gehele land beheren wij de bedrijfskleding. Dit doen wij ook met veiligheidskleding voor diverse veiligheidsinstanties. Met ons geautomatiseerde systeem weet u als klant precies wat wij in opslag hebben, wat er georderpicked is of moet worden (per kledingdrager mogelijk) en welke behandeling een kledingstuk heeft gehad. Zo kunnen wij in onze stomerij de kleding reinigen en is verpompen mogelijk in ons atelier. Vervolgens kunnen wij dit afleveren op huis- of bedrijfsadres. Bij Hartevelt is uw kleding dus écht in goede handen!

Ons registratiesysteem

Wij nemen het beheren en registreren per kledingstuk- of drager uiterst serieus. Wij hebben dan ook een beheersysteem ontwikkelt waar u per kledingstuk/ drager managementinformatie uit kan lezen. De informatie die wij uit het systeem kunnen halen wordt geregistreerd door middel van barcodelabels in de kledingstukken of RIFD chips. Ook het plaatsen van deze labels of chips in de bedrijfs- en veiligheidskleding kunnen wij voor u verzorgen.

Corporate identity waarborgen

Wij beseffen maar al te goed dat u als bedrijf of instelling iets uit wilt stralen. U wilt met een bepaald beeld naar buiten treden, waarbij alle uitingen op elkaar zijn afgestemd en waarin het merk een grote rol speelt als drager van de identiteit. Het is daarom belangrijk dat de bedrijfs- en/of veiligheidskleding volledig aansluit op uw corporate identity. De kledingdragers zijn namelijk het gezicht van uw bedrijf! Hartevelt biedt u de optie om logo’s op de kleding te drukken. Door middel van gespecialiseerde machines kunnen wij op een duurzame manier de logo’s aanbrengen. In overleg kan op locatie besloten worden waar het logo gedrukt moet worden, zodat u direct een sample heeft ter voorbeeld.

Beheersysteem biedt inzicht in

  • aantal reinigingsbeurten per kledingstuk
  • aantal atelierwerkzaamheden per drager/kledingstuk
  • kostenoverzicht per drager/ afdeling/ vestiging
  • hoeveelheid kledingstukken per drager
  • ouderdom kledingstuk
  • historie wasbeurten per drager/ kledingstuk
Bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Of het nu om kleine of grote organisaties gaat, wij kunnen u ondersteunen! Wij bieden verschillende diensten aan die naadloos op elkaar aansluiten. Zo is uw bedrijfskleding bij ons in goede handen en krijgt het de aandacht die het verdient. Naast de opslag van uw bedrijfskleding behoort opslag, reiniging en verpompen van de kleding namelijk ook tot de mogelijkheden bij ons. Ook kunnen wij met onze haal- en brengservice het transport voor u verzorgen. Een uniek totaalconcept, want wat uw wens ook is, alles is mogelijk onder één dak!

Veiligheidskleding

Voor veiligheidskleding, en brandweerkleding in het bijzonder, gelden strikte verzorgingshandleidingen om de veiligheids-functies en gebruikswaarde van de kleding te behouden. Denk hierbij aan bescherming tegen regen en bluswater, hitte en vuur en chemicaliën. Daarnaast is een goede zichtbaarheid bij zowel dag als nacht van groot belang.

Veiligheidskleding