Bedrijfskleding

Geef uw bedrijfskleding een gezicht

Of het nu om kleine of grote organisaties gaat, wij kunnen u ondersteunen! Wij bieden verschillende diensten aan die naadloos op elkaar aansluiten. Zo is uw bedrijfskleding bij ons in goede handen en krijgt het de aandacht die het verdient. Naast de opslag van uw bedrijfskleding behoort opslag, reiniging en verpompen van de kleding namelijk ook tot de mogelijkheden bij ons. Ook kunnen wij met onze haal- en brengservice het transport voor u verzorgen. Een uniek totaalconcept, want wat uw wens ook is, alles is mogelijk onder één dak!

Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij u in samenwerking met onze partners een hoop bieden, zoals: bedrijfskleding (blouses, polo’s, T-shirts, sweaters, bodywarmers en parka’s), werkkleding (overalls, werkjassen, stofjassen, bodybroeken, werkbroeken) en beschermende kleding met eigenschappen als brandwerend, antistatisch, wind- en waterdicht, ademend (ook thermokleding en signalisatiekleding).

Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit diverse branches, waaronder hulpdiensten, industriële bedrijven, zakelijke dienstverlening, zorginstellingen, autobedrijven en horeca bedrijven. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!