Reconditionering

Reconditionering op maat

Hartevelt Reconditionering brengt uw kleding weer in topconditie middels beugelen, tunnelen, blazen, trommelen, strijken en persen. Door het totaalpakket dat wij kunnen aanbieden, behandelen wij op jaarbasis circa 8.000.000 kledingstukken voor tal van kledingimporteurs, grootwinkelbedrijven en detaillisten uit Nederland, maar ook Europa en daarbuiten. Gedurende het hoogseizoen verlaten circa 250.000 kledingstukken per week ons magazijn.

De meeste kleding die wij ontvangen wordt in het Verre Oosten geproduceerd, waarna het in zeecontainers of per luchtvracht een lange reis richting Europa maakt. Dagelijks leveren vrachtwagens dan ook 40ft containers bij ons aan gevuld met kleding. Om deze kleding weer in topconditie te krijgen voor een optimale presentatie in de winkels, draagt Hartevelt zorg voor een behandelplan met het gewenste eindresultaat: geheel volgens de kwaliteitseisen en afgestemd op uw specifieke wensen. Zo maken wij gebruik van de modernste apparatuur, waarbij in de meeste gevallen een combinatie van technieken wordt gebruikt.

Wanneer de goederen bij ons aangeleverd zijn wordt het aantal gecontroleerd. Heeft u een spoedorder? Geen probleem, wij kunnen waar nodig nog dezelfde dag monsters/samples gereed maken voor afhaling of verzending! Ook kunt u bij ons als klant langskomen om de kleding te bekijken en instructies te geven. Op deze manier kunnen eventuele afwijkingen in de productie geconstateerd worden. Actuele voorraden worden direct bijgewerkt door ons.

Door middel van onze ervaring en ons brede pakket qua werkzaamheden kunnen wij in vele gevallen problemen waar u tegen aanloopt oplossen. Een vast aanspreekpunt zal u op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Meer weten? Voor meer informatie kunt u contact  met ons opnemen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden!

Voordelen Hartevelt

  • Ervaring met grote aantallen
  • Instructies op locatie
  • Afwijkingen vroegtijdig signaleren
  • Vast aanspreekpunt