Stomerij & Wasserij

Uw specialist voor een snel en schoon resultaat!

Met ruim 70 jaar ervaring en vakkundig personeel durven wij met trots te zeggen dat wij dé specialist zijn op het gebied van textielreiniging. Ons team van specialisten beschikt dan ook over de benodigde certificaten. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht om het stoomgoed te reinigen. Als particulier kunt u uw kleding inleveren bij één van onze servicepunten of op onze hoofdlocatie in De Meern.

Onze stomerij bedient vele zakelijke klanten in de provincie Utrecht, maar ook in andere delen van het land. Zo reinigen wij het textiel voor o.a. de Jaarbeurs Utrecht, Beatrix theater, Rabobank, Nespresso Nederland, Hokatex en de KNVB. Veelal gaat het hierbij om de reiniging van bedrijfs- en werkkleding, horecatextiel en linnen. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies!

Voordelen Hartevelt

  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Vakkundig personeel
  • Hoge kwaliteit
  • Snel en gemakkelijk
  • Eigen atelier
  • MVO

Servicepunten

Naast onze hoofdlocatie in De Meern hebben wij door de gehele provincie Utrecht stomerijdepots met de bekende service van Hartevelt. Bij deze servicepunten kunt u terecht voor het inleveren en ophalen van uw kleding, gordijnen, tapijten of beddengoed. Moet er iets herstelt of vermaakt worden? Ook voor kledingreparatie bent u aan het juiste adres bij onze servicepunten!

servicepunten-kaart
Trouwkleding

Trouwkleding

Wat mooi is moet mooi blijven, zo ook uw trouwjurk! Wij zorgen ervoor dat uw trouwjurk weer net zo straalt als op de trouwdag zelf. Hartevelt Stomerij & Wasserij heeft meer dan 70 jaar ervaring in het reinigen van trouwkleding en heeft een team van specialisten in huis die vrijwel al het vuil gereinigd krijgen. Wilt u uw trouwjurk niet alleen gereinigd hebben, maar moet deze ook gerepareerd worden? Geen probleem, ons atelier is in staat om uw trouwjurk vakkundig te repareren of te herstellen.

Interieurtextiel

Wij kunnen veel meer reinigen dan vaak vooraf gedacht wordt. Zo reinigen wij dagelijks interieurtextiel voor particuliere- en zakelijke klanten. Dit varieert van veel voorkomende klussen zoals het reinigen van gordijnen, dekbedden, slaapzakken en bankhoezen tot minder gangbare klussen zoals het reinigen van luchtslangen of bootkussens. Heeft u een ander soort textiel en vraagt u zich af of dit bij ons gereinigd kan worden? Neem dan contact met ons op en een van onze service medewerkers zal u voorzien van vrijblijvend advies!

Interieurtextiel
Zakelijke kleding

Zakelijke kleding

Het meeste stoom- en wasgoed dat bij ons binnenkomt is zakelijke kleding. Met zakelijke kleding bedoelen wij een colbert, pantalon, overhemd, gilet, stropdas, jurk of japon enzovoort. Wij reinigen en stomen deze kledingsoorten voor particuliere klanten, maar ook voor bedrijven die gebruik maken van onze stomerij bedrijvenservice. Als particulier bent u van harte welkom bij één van onze servicepunten of op onze hoofdlocatie in De Meern. Wilt u gebruik maken van onze bedrijvenservice? Neemt u dan contact met ons op of vul het aanvraagformulier ingericht op bedrijfskleding.

Vrijetijds- en evenementenkleding

Al jaren reinigen wij voor grote evenementenlocaties zoals de Jaarbeurs Utrecht, het Beatrixtheater en De Fabrique evenementenkleding. Denk hierbij aan promotiekleding, helmen en kart- en motorpakken. Daarnaast reinigen wij ook de kleding voor diverse sportlocaties. Voor deze klanten reinigen wij sportkleding, skikleding, watersportkleding enzovoort. Zo reinigen wij al vele jaren de kleding voor de voetbalteams van de KNVB!

Vrijetijds-en-evenementenkleding
Veiligheidskleding

Brand-en-roetreiniging

Wanneer uw kleding bloot is gesteld aan brand of rook zult u merken dat het verwijderen van de brandgeur of brandlucht een hels karwei is. Het is belangrijk om eerst alle roetdeeltjes of roetaanslag te verwijderen. De brandlucht gaat vaak in poreuze materialen zitten, waardoor het bijna onmogelijk is de lucht te bestrijden met een wasprogramma in een huishoudwasmachine of een handwas.