Stomerij & Wasserij

Uw specialist voor een snel en schoon resultaat!

Met ruim 75 jaar ervaring en vakkundig personeel durven wij met trots te zeggen dat wij dé specialist zijn op het gebied van textielreiniging. Ons team van specialisten beschikt dan ook over de benodigde certificaten.

Onze stomerij bedient vele zakelijke klanten in de provincie Utrecht, maar ook in andere delen van het land. Zo reinigen wij het textiel voor o.a. de Jaarbeurs Utrecht, Beatrix theater, Nespresso Nederland en de KNVB. Veelal gaat het hierbij om de reiniging van bedrijfs- en werkkleding, horecatextiel en linnen. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies!

nespresso
jaarbeurs
knvb
beatrix

Voordelen Hartevelt

  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Vakkundig personeel
  • Hoge kwaliteit
  • Snel en gemakkelijk
  • Eigen atelier
  • MVO
Zakelijke kleding

Zakelijke kleding

Het meeste stoom- en wasgoed dat bij ons binnenkomt is zakelijke kleding. Met zakelijke kleding bedoelen wij een colbert, pantalon, overhemd, gilet, stropdas, jurk of japon enzovoort. Wij reinigen en stomen deze kledingsoorten  voor grote bedrijven. Wilt u hiervan gebruik maken? Neemt u dan contact met ons op.

Vrijetijds- en evenementenkleding

Al jaren reinigen wij voor grote evenementenlocaties zoals de Jaarbeurs Utrecht en het Beatrixtheater. Denk hierbij aan promotiekleding en kart- en motorpakken. Daarnaast reinigen wij ook de kleding voor diverse sportlocaties. Voor deze klanten reinigen wij sportkleding, skikleding, watersportkleding enzovoort. Zo reinigen wij al vele jaren de kleding voor de voetbalteams van de KNVB!

Vrijetijds-en-evenementenkleding
Veiligheidskleding

Brand-en-roetreiniging

Wanneer uw kleding bloot is gesteld aan brand of rook zult u merken dat het verwijderen van de brandgeur of brandlucht een hels karwei is. Het is belangrijk om eerst alle roetdeeltjes of roetaanslag te verwijderen. De brandlucht gaat vaak in poreuze materialen zitten, waardoor het bijna onmogelijk is de lucht te bestrijden met een wasprogramma in een huishoudwasmachine of een handwas.