Brand- en roetreiniging

Voor een brandschoon resultaat

Wanneer uw kleding bloot is gesteld aan brand of rook zult u merken dat het verwijderen van de brandgeur of brandlucht een hels karwei is. Het is belangrijk om eerst alle roetdeeltjes of roetaanslag te verwijderen. De brandlucht gaat vaak in poreuze materialen zitten, waardoor het bijna onmogelijk is de lucht te bestrijden met een wasprogramma in een huishoudwasmachine of een handwas. Wij adviseren u dan ook om uw kleding professioneel te laten reinigen door Hartevelt stomerij. Hartevelt is al meer dan 75 jaar dé specialist in het reinigen van kleding en heeft al jaren ervaring in het reinigen van kleding waar brandgeuren uit verwijderd moeten worden.

Hartevelt stomerij beseft maar al te goed dat de gevolgen van een brand enorm kunnen zijn. Niet alleen de brand zelf, maar ook water en roet laten hun sporen na. Hartevelt stomerij zal er alles aan doen om uw kleding nog te kunnen redden. Onze specialisten gaan nauwkeurig te werk met speciale middelen die brand en roetvlekken verwijderen en brandgeuren afbreken. Hierdoor is Hartevelt in staat om uw beschadigde kleding letterlijk brandschoon op te leveren! Wij hebben in het verleden dan ook menig textiel weer roet- en rooklucht vrij gekregen en gaan de uitdaging dan ook graag aan om uw textiel weer zo fris mogelijk te krijgen!

Aangezien het hierbij om specialistische reiniging gaat adviseren wij u om eerst de mogelijkheden met ons door te nemen. Na dit contact kunnen wij een behandelplan op gaan stellen.

Ons spoedpakket

Wij denken graag met u – als gedupeerde van brandschade – mee. Aangezien bij brand- en/of roetschade vaak al uw kleding een brandlucht bevat, kunnen wij een zogenaamd ‘’spoedpakket’’ samenstellen. U selecteert zelf uw eigen kledingstukken met opgelopen brandschade waar u de eerste dagen mee door kunt komen. Wij gaan dit vervolgens met spoed voor u reinigen, zodat u binnen 24 uur de kleding op kunt halen bij ons. Zo hoeft u niet direct nieuwe kleding aan te schaffen en kunt u zich bezig houden met zaken die meer prioriteit hebben na zo een heftige gebeurtenis. Neem voor meer informatie over ons spoedpakket contact met ons op!