Interieurtextiel

Luchtslangen

Luchtslangen moeten tweemaal per jaar gereinigd worden om de duurzaamheid van de luchtslang en de luchtkwaliteit in het pand te waarborgen. Doordat er continu lucht door de luchtslang wordt geblazen ontstaat er vuil en schimmel. Dit resulteert in minder schone lucht, wat de gezondheid niet ten goede komt. Een andere reden om uw luchtslangen professioneel te laten reinigen is de frisse look die na ons reinigingsprogramma ontstaat: de luchtslangen ogen namelijk weer als nieuw! In ons atelier kunnen eventueel schades (bijvoorbeeld kapotte ritsen en/of naden) gerepareerd worden.

Luchtslangen
gordijnen

Gordijnen

Bij stomerij Hartevelt kunt u ook terecht voor de reiniging van uw gordijnen. Er gaat vaak meer vuil in de gordijnen zitten dan men veelal denkt. Dit kan binnendringen via het raam waar de gordijnen voor hangen of door rook wat in het gordijn trekt (rokers, een open haard, gourmet etc.). Stomerij Hartevelt is met meer dan 75 jaar ervaring in textielreiniging en vakkundig personeel dé partner voor het reinigen van uw gordijnen.

Dekbedden

Het is een feit dat een goede nachtrust bevorderlijk is voor de gezondheid. Wij van stomerij Hartevelt helpen u hier graag bij. Wij reinigen uw dekbed door middel van diverse technieken (afhankelijk van het type dekbed), zodat u weer in een fris bed terecht komt!

dekbedden