Geef uw stoomgoed af bij één van onze servicepunten

Naast onze hoofdlocatie in De Meern hebben wij door de gehele provincie Utrecht stomerijdepots met de bekende service van Hartevelt. Bij deze servicepunten kunt u terecht voor het inleveren en ophalen van uw kleding, gordijnen, tapijten of beddengoed. Moet er iets herstelt of vermaakt worden? Ook voor kledingreparatie bent u aan het juiste adres bij onze servicepunten!

Wij beschikken over een eigen wagenpark, waardoor onze chauffeurs op een aantal vaste dagen in de week de servicepunten bezoeken. Eventuele extra werkzaamheden worden met de servicemedewerker(s) besproken. Nadat de goederen zijn binnen gekomen op onze hoofdlocatie volgt een eerste inspectie. Tijdens deze controle wordt er door onze specialisten gekeken naar de vervuilingsgraad van het binnen gekomen artikel en het type stof. Op basis hiervan wordt er bepaald welke behandeling gewenst is, zodat uw stoomgoed weer zal stralen bij terugkomst!

Werkgebied

Onze servicepunten bevinden zich in de provincie Utrecht. Zo hebben wij diverse servicepunten in de binnenstad, maar ook in omliggende gemeenten als De Bilt, Bilthoven, Nieuwegein, Houten, Vianen en Maarssen. Ons streven is om het in de toekomst voor iedereen mogelijk te maken om kleding en overig textiel bij een Hartevelt servicepunt in te leveren. Om dit te kunnen realiseren zullen wij moeten groeien. De eerste stappen zijn gezet, zo hebben wij in 2017 drie nieuwe servicepunten geopend!

Servicepunt worden?

Een stomerij servicepunt beginnen in samenwerking met Hartevelt brengt diverse voordelen met zich mee. Om te beginnen de extra omzet (een aantrekkelijk provisiepercentage) die u zal genereren vanuit deze extra service. Daarnaast staan er geen investeringen tegenover, wij zullen de materialen aanleveren die nodig zijn om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Ook zullen wij voor promotiemateriaal zorgen.

Een Hartevelt servicepunt biedt voordelen:

  • Stijging omzet
  • Meer loop in uw winkel
  • Extra service naar uw klanten
  • Training bij de start
  • Goede naamsbekendheid
  • Hoge kwaliteit

Voor meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met 030-6669091 of vul direct het contactformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij maken gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Bekijk ons privacy beleid.

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacybeleid