Trouwkleding

Uw trouwjurk weer stralend wit!
Wat mooi is moet mooi blijven, zo ook uw trouwjurk! Wij zorgen ervoor dat uw trouwjurk weer net zo straalt als op de trouwdag zelf. Onze stomerij heeft ruim 75 jaar ervaring in het reinigen van trouwkleding en heeft een team van specialisten in huis die vrijwel al het vuil gereinigd krijgen. Wilt u uw trouwjurk niet alleen gereinigd hebben, maar moet deze ook gerepareerd worden? Geen probleem, ons atelier is in staat om uw trouwjurk vakkundig te repareren of te herstellen.

Tip: wij raden af om de kleding eerst zelf te reinigen. Dit kan hardnekkige vlekken alleen maar erger maken, oftewel het vuil gaat zich hechten in de vezel van de stof. Dit maakt volledige reiniging lastig(er). Mocht het voorkomen dat wij uw trouwjurk niet volledig schoon krijgen, dan nemen wij uiteraard contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen Hartevelt

 • Meer dan 75 jaar ervaring in het reinigen van trouwkleding
 • Hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs
 • Specialistische reiniging door vakkundig personeel

Wat klanten over ons zeggen

 • Geweldige service, trouwjurk zo goed als nieuw. De ophaaldienst is een uitkomst!

  Manon Roukes
 • Super goede service. Kreeg mijn trouwjurk en mijn man zijn pak heel, blinkend en snel terug. Netjes thuis opgehaald en bezorgd en goed contact gehad met hen hierover. Erg fijn en zeker een aanrader!

  Laura Nieuwenhuis
 • Via het internet kwam ik bij stomerij Hartevelt uit en ik ben erg blij met het resultaat. Goede communicatie en een snelle service van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs!

  Kim Corinaldi