Uw trouwjurk weer stralend wit!
Wat mooi is moet mooi blijven, zo ook uw trouwjurk! Wij zorgen ervoor dat uw trouwjurk weer net zo straalt als op de trouwdag zelf. Onze stomerij heeft ruim 75 jaar ervaring in het reinigen van trouwkleding en heeft een team van specialisten in huis die vrijwel al het vuil gereinigd krijgen. Wilt u uw trouwjurk niet alleen gereinigd hebben, maar moet deze ook gerepareerd worden? Geen probleem, ons atelier is in staat om uw trouwjurk vakkundig te repareren of te herstellen.

De mogelijkheden
Wij hebben een aantal pakketten voor u samengesteld, zodat u in een handomdraai weet waar u aan toe bent. U kunt extra items tegen een meerprijs toevoegen aan onze samengestelde pakketten. Zo kunnen wij voor de bruid onder andere ook de sluier, een losse sleep of een hoepelrok reinigen. Voor de bruidegom behoort een overhemd of stropdas tot de mogelijkheden.

De pakketten zijn inclusief haal- en brengservice!*

 • Pakket Basic: Trouwjurk € 175,-
 • Pakket Plus: Trouwjurk + 3-delig kostuum € 195,-
 • Pakket Premium: Trouwjurk + 3-delig kostuum + kinderbruidskleding** € 235,-

* Onze haal- en brengservice is gratis binnen de provincie Utrecht. Voor locaties buiten Utrecht rekenen wij 0,55 eurocent per extra kilometer vanaf onze hoofdlocatie in De Meern per rit.
** Meisjesjurkjes en/of jongenspakken op basis van max. 2 kinderen. Bij ieder extra kind geldt een toeslag van €15,00

Meld direct uw trouwkleding aan

Deskundig advies en hoogwaardige service
Wanneer u uw bruidskleding online heeft aangemeld via onze website komt de aanvraag automatisch bij ons binnen. Vervolgens nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen voor het ophalen van de kleding. Zodra de kleding bij ons binnen is gaan onze specialisten allereerst na welke reinigingsmethode voor uw kleding het beste is. Dit is sterk afhankelijk van het type kleding, stof en de mate waarin de kleding bevuild en/of beschadigd is. Mochten wij een beschadiging constateren dan zullen wij dit van te voren melden aan u.

Nadat de kleding is gereinigd wordt de behandeling gecontroleerd. Is de kleding volledig schoon en weer als nieuw, dan nemen wij contact met u op om de trouwkleding terug te brengen bij u. Is dit niet het geval, dan gaan wij de kleding opnieuw behandelen. Mocht een betere behandeling niet mogelijk zijn, dan zullen wij de mogelijkheden met u bespreken.

U betaalt veilig en vertrouwd achteraf, zodra onze chauffeur op de afgesproken datum de trouwkleding terug komt brengen. Dit kunt u contant doen of per pin.

Tip: wij raden af om de kleding eerst zelf te reinigen. Dit kan hardnekkige vlekken alleen maar erger maken, oftewel het vuil gaat zich hechten in de vezel van de stof. Dit maakt volledige reiniging lastig(er). Mocht het voorkomen dat wij uw trouwjurk niet volledig schoon krijgen, dan nemen wij uiteraard contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen Hartevelt

 • Meer dan 75 jaar ervaring in het reinigen van trouwkleding
 • Trouwkleding online aanmelden
 • Hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs
 • Gratis haal- en brengservice in Nederland
 • Specialistische reiniging door vakkundig personeel
 • Veilig achteraf betalen
 • Uw trouwkleding terug binnen 7 werkdagen*

*Dit termijn is afhankelijk van de vervolgafspraak die wij in moeten plannen i.o.m. de klant voor het retourneren van de trouwkleding.

Wat klanten over ons zeggen

 • Geweldige service, trouwjurk zo goed als nieuw. De ophaaldienst is een uitkomst!

  Manon Roukes
 • Super goede service. Kreeg mijn trouwjurk en mijn man zijn pak heel, blinkend en snel terug. Netjes thuis opgehaald en bezorgd en goed contact gehad met hen hierover. Erg fijn en zeker een aanrader!

  Laura Nieuwenhuis
 • Via het internet kwam ik bij stomerij Hartevelt uit en ik ben erg blij met het resultaat. Goede communicatie en een snelle service van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs!

  Kim Corinaldi