Zakelijke kleding

Hartevelt zakelijk

Met Hartevelt Zakelijk kunt u eenvoudig en snel vanaf een bedrijfsadres uw stoomgoed aanmelden en betalen. Ideaal dus voor medewerkers van een bedrijf of organisatie die behoefte hebben aan meer tijd voor de dingen die er toe doen. Wij ontzorgen u als klant namelijk volledig op het gebied van kleding reinigen en stomen: na aanmelding reinigen wij de kleding in onze stomerij en zodra dit weer brandschoon is komen wij de kleding bij u terug brengen! Benieuwd hoe het werkt of vraagt u zich af of uw bedrijf al meedoet? Lees dan gauw verder!

Pantalon
Colbert

Colberts reinigen

Wij adviseren onze klanten om een colbert niet in een huishoudwasmachine te reinigen. Dit staat ook in het wasvoorschrift beschreven, aangeduid met een ℗ wat staat voor chemisch reinigen. Dit chemisch reinigen kan alleen in een stomerij of wasserij. Mocht de colbert geen wasvoorschrift bevatten, dan is het alsnog raadzaam om voor professionele reiniging te kiezen. Dit komt namelijk de vorm en de levensduur van uw colbert ten goede.

Pantalons reinigen

Als stomerij hebben wij in de loop der jaren erg veel pantalons mogen reinigen. Dit type kledingstuk komt namelijk vaak bij ons binnen, omdat hier het snelst op gemorst wordt en moeilijk thuis te strijken is. Lever dus uw pantalon in bij één van onze servicepunten. U bent natuurlijk ook van harte welkom op onze hoofdlocatie in De Meern.

Pantalon