Pantalons reinigen

Pantalon reinigen

Als stomerij hebben wij in de loop der jaren erg veel pantalons mogen reinigen. Dit type kledingstuk komt namelijk vaak bij ons binnen, omdat hier het snelst op gemorst wordt en moeilijk thuis te strijken is. Lever dus uw pantalon in bij één van onze servicepunten. U bent natuurlijk ook van harte welkom op onze hoofdlocatie in De Meern.

Werkwijze
Voor zowel zakelijke- en particuliere klanten reinigen wij pantalons. Zodra wij een pantalon ontvangen controleren wij eerst of de zakken leeg zijn en wat het wasvoorschrift ons zegt. Na de inspectie wordt de pantalon machinaal gereinigd en gedroogd. Vervolgens wordt de pantalon kreukvrij gemaakt op de strijktafel. Ons vakkundig personeel loopt dit tot slot met de hand na om er zeker van te zijn dat er geen kreukels meer in de pantalon zitten.

Vlekken
Vlekken krijgen bij onze specialisten geen kans. Of een vlek helemaal uit een pantalon gaat is echter wel afhankelijk van de vervuilingsgraad en van welke stof de pantalon is gemaakt. Doorgaans kunnen wij vetvlekken zoals smeer, olie of make-up goed behandelen, evenals vlekken die zijn ontstaan door het morsen van eten of drinken zoals aardbeien en wijnvlekken. Mocht u zich afvragen of wij een vlek eruit krijgen, schroom niet om contact met ons op te nemen. Dit kunt u per mail of telefoon doen, maar ook via onze online chat! Een medewerker van ons zal u dan binnen een half uur te woord staan.

Waar in te leveren?
U kunt uw zakelijke kleding inleveren bij een Hartevelt servicepunt of op onze hoofdlocatie in De Meern (Utrecht).