Warehouse

Met ons geautomatiseerde systeem kan de koppeling gelegd worden tussen het systeem van de klant en Hartevelt. Pickbonnen komen automatisch in onze scanners waardoor veel tijd bespaart wordt, hierdoor kan er eerder uitgeleverd worden. Ook de actuele voorraad is overzichtelijk weer te geven. Zowel voor liggende als hangende goederen hebben wij opslagmogelijkheden. Met ruim 14 kilometer hangbaan en 12.000 m2 vloeroppervlakte kunnen wij de klant vele mogelijkheden bieden. Uw goederen zijn opgeslagen in ons beveiligde pand.

E-fulfilment

Inspelen op de huidige ontwikkeling in de online wereld vraagt om een betrouwbare logistieke partner. De klant eist steeds meer waardoor snelheid en flexibiliteit een vereiste zijn. Hartevelt heeft hier jarenlang ervaring in waardoor Hartevelt weet hoe te handelen naar de wensen van de klant. Efficiënt werken en meedenken zorgt er dan ook voor dat Hartevelt een kostenbesparende partner is. Zo biedt ons warehousemanagementsysteem vele mogelijkheden, zoals het inzien van actuele voorraden, omloopsnelheid en het aantal retouren. Kortom, u zorgt als producent voor het ontwerp en de productie, Hartevelt verzorgt de rest!

Inslag en inklaring van goederen

Kleding, lifestyle producten, woonaccessoires en kantoorbenodigdheden liggen veilig opgeslagen in het Hartevelt Warehouse. Hartevelt ligt centraal gelegen in Nederland (De Meern, Utrecht), wat als een groot voordeel wordt ervaren. Wanneer Hartevelt de goederen gereed heeft, bieden wij de klant de mogelijkheid om de kleding te komen controleren. Hierdoor is er zekerheid dat de goederen op de juiste wijze in de winkel hangen of liggen. Met de combinatie van onze centrale ligging en het brede netwerk van transporteurs wat Hartevelt heeft, zorgen wij ervoor dat de goederen van producent tot eindbestemming komen. Ook voor de inklaring van goederen bent u bij Hartevelt aan het juiste adres. Zo hebben onze klanten veelal te maken met het inklaren van goederen die buiten Europa zijn besteld. Hartevelt heeft hierin een geschikte partner gevonden met jarenlange ervaring met het inklaren van goederen die wereldwijd afkomstig kunnen zijn. Wij zijn er trots op dat wij deze processen voor onze klanten wereldwijd mogen verzorgen! Neem voor meer informatie of een advies op maat contact met ons op!

Pick and Pack

Wij werken met een geavanceerd scansysteem. Alle handscanners zijn verbonden met ons netwerk en het Warehouse Management Systeem. Het systeem stuurt orderpickers op de meest efficiënte manier naar de locatie waar de goederen zijn opgeslagen. Databestanden worden automatisch verzonden naar ons Warehouse Management Systeem, op deze manier worden de pickopdrachten afgeboekt en de actuele voorraad teruggekoppeld naar onze opdrachtgevers.

Value added service

Wanneer alle pickbonnen gelopen zijn, verpakken wij de goederen in naar de wensen van de klant. Inhoezen per stuk, inhoezen per bundel, afstandhouders tussen de kleding plaatsen zijn voorbeelden van werkzaamheden die wij dagelijks voor onze klanten verzorgen. Hartevelt biedt vele mogelijkheden om ervoor te zorgen dat de goederen in topconditie bij de klant terecht komt.
Liggende goederen worden door ons verpakt in speciaal ontwikkelde transportdozen, de dikke randen zorgen ervoor dat de kans op schade minimum is. Ook voor hangende goederen is het mogelijk om een speciale sethoes om de kleding te doen, de hoes zorgt ervoor dat de kleding extra beschermd is tegen transportschade en/ of diefstal.

Voorbeelden van andere werkzaamheden

  • Prijskaartjes bevestigen
  • Anti diefstalbeveiliging bevestigen
  • Hangtags bevestigen
  • Hangende etiketten inschieten
  • Pullers vervangen