Gemakkelijk kleding aanmelden en afrekenen met Hartevelt Zakelijk

We leven in drukke tijden waarin vele een stressvolle baan hebben met een hoge werkdruk. Na een vermoeiende werkdag vervolgens nog even de kinderen van school halen, het eten voorbereiden en vervolgens door naar het sporten. Het gevolg? Geen tijd voor de huishoudelijke werkzaamheden. Hartevelt Zakelijk biedt de oplossing!

Hartevelt Zakelijk is bedacht met het idee om medewerkers van een bedrijf of organisatie zoveel mogelijk te ontzorgen op het gebied van kleding reinigen en stomen. De medewerker hoeft niet meer naar de stomerij en houdt op deze manier tijd over voor andere zaken. Het aanmelden gaat gemakkelijk via de website, waarop tevens direct afgerekend kan worden. Hierna nemen wij het over van u en zorgen wij ervoor dat uw kleding weer brandschoon terug komt!

Hoe werkt het?
Om gebruik te kunnen maken van deze service moet uw bedrijf aangemeld zijn bij ons. Indien dit het geval is kunt u via het aanmeldformulier op Hartevelt Zakelijk gemakkelijk uw kleding aanmelden bij ons. Uw selecteert simpelweg uw bedrijf, waarna automatisch het afhaaladres verschijnt waar onze chauffeur de kleding komt afhalen. Vervolgens vult u enkele persoonlijke gegevens in en vermeldt u welk type stoomgoed u aan wilt melden. De prijzen worden achter ieder artikel aangegeven.

Nadat u uw order heeft gecontroleerd kunt u direct afrekenen via ons online betaalsysteem Mollie. Dit is een veilige betaalmethode die voldoet aan alle richtlijnen voor de veiligheid van internetbetalingen, opgesteld door de Europese Bankautoriteit. Vervolgens drukt u op verzenden en voilà, uw order staat in ons systeem! Het enige wat u nu nog hoeft te doen, is de kleding in de wasruimte te hangen. Hier hangen kledinghoezen waarin u uw kleding kunt ophangen. Op de hoes zit een venster waarin u uw visitekaartje kunt doen, zodat bij ons -maar ook binnen uw organisatie – wie de eigenaar is.

Wij halen de kleding af en na een eerste inspectie wordt de beste reinigingsmethode bepaald. Na het reinigen wordt de kleding gestoomd en eventueel nabehandeld. Pas wanneer onze specialisten tevreden zijn gaat de kleding weer retour. Dit wordt weer netjes in een hoes terug gehangen in de wasruimte.

 

 

Uw bedrijf aanmelden?
Staat uw bedrijf nu nog niet in ons overzicht? Meldt uw bedrijf dan snel bij ons aan en start met tijd besparen voor uzelf en uw collega’s!