Hartevelt winnaar NETEX Innovatie Jaarprijs, een-na-beste in categorie Marketing!

Afgelopen weekend, op 24 maart 2018, heeft voor de 18e keer de NETEX WorkSopDag op grote hoogte plaatsgevonden. In de goed gevulde SIXX Skybar van het Van der Valk Hotel Tiel (met prachtig uitzicht over de Betuwe) werden tijdens hét vakevenement van het jaar de prijzen verdeeld in de categorie Marketing, Duurzaamheid en Innovatie onder de genomineerden. Voor stomerij Hartevelt was het de eerste keer dat er mee werd gestreden om de prijzen en met succes: Hartevelt is de winnaar van de Innovatie Jaarprijs 2018 en heeft daarnaast een 2e plek behaald in de categorie Marketing!

De genomineerden stomerijen zijn in een voortraject beoordeelt op ingezonden stukken en de bevindingen van Mystery Shoppers. Deze beoordelingen wogen vervolgens voor 50% mee in het eindoordeel, daar waar de andere 50% bestond uit de beoordeling door de vakjury op de pitches. Zo hebben wij als stomerij Hartevelt tijdens onze pitch toegelicht waar wij als bedrijf voor staan en wat wij doen, maar vooral ook wat er het afgelopen jaar op het gebied van marketing, innovatie en duurzaamheid is ondernomen binnen ons bedrijf. Denk hierbij aan de lancering van onze nieuwe website, het opzetten van Hartevelt Zakelijk en het automatiseren van interne en externe processen. Ook hebben wij veel aandacht besteed aan de wijze waarop wij ons transport inrichten en verpakken.

Deze ontwikkelingen hebben er toe geleid dat Hartevelt in de prijzen is gevallen! Onder luid applaus van de branche breed aanwezige collega’s werd de prijs in ontvangst genomen door Jesper de Ruiter (Marketing & Communicatie) en Roy de Zoete (Bedrijfsmanager). ‘’Dit is de eerste keer dat wij meededen en we zijn dan ook erg blij en trots dat wij direct de Innovatieprijs hebben gewonnen!’’ aldus Roy de Zoete. Het verschil tussen de winnaar van de NETEX Marketing Jaarprijs 2018 en nummer 2 stomerij Hartevelt was slechts 4 punten (van de 250 punten), waardoor het een nek-aan-nek race was. ‘’We zijn op de goede weg! Wie weet in 2019?!’’ vult Jesper de Ruiter aan.