We zijn live!

Ta-da! Onze nieuwe website is vandaag officieel live gegaan. De site heeft een complete metamorfose ondergaan en er is een hoop content toegevoegd. Deze ontwikkeling is evenredig aan de veranderingen die er het afgelopen jaar binnen Hartevelt hebben plaatsgevonden. Zo hebben wij een aantal nieuwe klanten, maar ook medewerkers welkom mogen heten en zijn nieuwe samenwerkingen opgestart of uitgebreid. Daarnaast zijn wij binnen onze logistiek volledig geautomatiseerd, waardoor wij met ons splinternieuwe Management Informatie Systeem onze klanten in de toekomst kunnen voorzien van de meest waardevolle informatie. Anno 2017 zijn wij dan ook veel meer dan een stomerij, zoals het ooit is begonnen voor Hartevelt. En dit willen wij delen, onder andere met een nieuwe website!

Het doel van de nieuwe website is voornamelijk om het voor u als bezoeker makkelijk te maken. Daarom hebben wij er voor gekozen om de website zo in te richten, dat u als bezoeker direct terecht komt op de pagina waar uw interesse ligt, of u deze nu bekijkt via uw  PC, Mac, tablet of smartphone. Zo vindt u snel de informatie waar u naar op zoek was!

Nieuwe mogelijkheden
Wat is er nu zoal veranderd? Naast een meer overzichtelijke pagina biedt de nieuwe website onder andere de mogelijkheid om uw kleding en ander textiel online aan te melden bij ons voor reiniging of beheer. Er zijn diverse formulieren ingericht op de dienstenpagina’s Stomerij & Wasserij en Kledingbeheer, waarin u alle benodigde informatie aan kunt leveren bij ons. Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Ook kunt u op de Stomerij & Wasserij pagina bekijken welk Hartevelt servicepunt het meest dichtbij is voor u, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor onze haal- en brengservice! Wilt u meer informatie ontvangen, dan kan dit nu ook via onze livechat! Een van onze medewerkers zal u direct te woord staan.

Bron van informatie
Op de nieuwe website houden we u op de hoogte van interessante ontwikkelingen binnen ons bedrijf en in de branche. Zo zullen er nieuwsberichten op de website geplaatst worden die ook worden gedeeld op onze sociale media. Dit delen kunt u ook zelf! Wij zijn namelijk erg enthousiast over onze nieuwe website, maar wat vindt u ervan?