Nominatie NETEX Marketing Jaarprijs 2018

Op 24 maart 2018 vindt de 18e editie van De WorkSopDag plaats in het Van der Valk Hotel in Tiel. En goed nieuws voor Hartevelt, want onze stomerij is genomineerd voor de NETEX Marketing Jaarprijs 2018! Van de in totaal 350 stomerijen in Nederland zijn na een voorselectie door een vakjury 5 textielreinigingsbedrijven (waaronder Hartevelt) overgebleven die kans maken op deze prestigieuze prijs.

De NETEX Marketing Jaarprijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de De WorkSopDag. Er wordt gekeken naar representatie, dienstverlening, innovatie, marketingstrategie en businesscase. Hartevelt heeft het afgelopen jaar enorm geïnvesteerd in innovatie en ontwikkeling om zo de kwaliteit en service naar een nog hoger niveau te tillen. Waar wij zoal in geïnvesteerd hebben? Naast het automatiseren van diverse interne processen hebben wij begin dit jaar een nieuwe website gelanceerd. Met deze website willen wij zowel particuliere als zakelijke klanten nog beter bedienen.

Zo is Hartevelt Zakelijk ontstaan. Geen gedoe met inloggen of apps die gedownload moeten worden, gewoon gemakkelijk en snel kleding aanmelden en afrekenen via de website. Werknemers van de deelnemende bedrijven krijgen op deze manier de mogelijkheid om hun kleding te laten stomen zonder er zelf energie in te hoeven steken. Als dat geen service is!

Tijdens de NETEX dag – hét vakevenement voor de textielreinigingsbranche – op 24 maart zal bekend worden gemaakt welke stomerij zich tot winnaar mag kronen. Naast het in ontvangst nemen van de beker wordt de winnaar uitgenodigd om deel te nemen aan de wereldwijde selectie die plaats vindt op de eerste dag van de EXPO Detergo te Milaan, Italië op 19 oktober 2018. Benieuwd of Hartevelt als beste wordt beoordeelt? Houd dan de website en onze socials in de gaten!