Oplevering nieuwe vloer

Door de komst van diverse nieuwe logistieke klanten in het afgelopen jaar zijn er maar liefst drie nieuwe vloeren bijgebouwd in ons warehouse. Met de bouw van deze vloeren is er extra ruimte gecreëerd voor zowel hangende als liggende goederen. Deze week wordt de laatste nieuwe vloer in gebruik genomen. Door de verbouwingen is er ruim 2.000 m2 extra vloeroppervlak bijgekomen in het warehouse en bijna een kilometer aan transportbanen.

Hartevelt is sterk groeiende. “Enkele belangrijke klanten vroegen om meer opslagcapaciteit en het ziet er naar uit dat de groeiende lijn nog even aanhoudt. Hierdoor hebben we besloten flink uit te breiden zodat we de capaciteit voor de aankomende tijd geborgd hebben.” Aldus Roy de Zoete, bedrijfsmanager bij Hartevelt.

In de jaren ’90 is Hartevelt van het oude pand bij Strijkviertel in De Meern verhuist naar het huidige pand aan de Molensteijn in De Meern, eveneens op bedrijventerrein Oudenrijn. Na tussentijdse verbouwingen – eerder is er al een groot deel aan de achterzijde van het pand aangebouwd – is Hartevelt met haar logistieke dienstverlening niet eerder zo snel gegroeid als in 2017.