Ruim 30.000 kerstpakketten ingepakt bij Hartevelt!

Het wordt steeds meer een traditie: op 6 december, de dag nadat Sinterklaas weer vertrekt, gaan we massaal over op de kerst. Deze trend zie je gauw genoeg zodra je de voordeur uitloopt. De buren hebben de kerstboom alweer staan,  straten zijn verlicht en de kerststerren vliegen ons om de oren! Het kan nog gekker, want Hartevelt bereid zich al wekenlang voor op het kerstfeest!

Deze voorbereidingen treffen wij niet voor onszelf, maar voor onze logistieke klanten. Wij pakken namelijk ook dit jaar ruim 30.000 kerstpakketten in voor diverse klanten door het gehele land. Maar waarom pakt een dienstverlener in de confectiebranche kerstpakketten in? ‘’Doordat wij te maken hebben met seizoensgevoeligheden is dit een ideale oplossing om een relatief rustige periode op te vangen met het inpakken van  kerstpakketten. Zeker nu wij op logistiek vlak de laatste jaren flink zijn gegroeid kunnen wij onze klanten een totaaloplossing bieden met deze extra services’’ aldus Hélène Hartevelt, directrice van Hartevelt.

Hoe gaat dit dan in zijn werking?
Wij stemmen eerst met de klant af hoe het pakket eruit moet komen te zien en op welke wijze het pakket ingepakt moet worden. Nadat de goederen bij ons zijn binnengekomen, gaan wij beginnen met het inpakproces. Een vast team met ervaren inpakkers is van A tot Z betrokken bij het inpakproces: van het vouwen van de doos tot het afwegen van de doos ter controle of alle producten in het pakket aanwezig zijn. Nadat het pakket de lopende band heeft verlaten wordt deze op een pallet gestapeld, welke vervolgens geseald klaar wordt gezet voor afhaling. Heeft de klant niet de beschikking over eigen transport, dan kunnen wij dit ook voor de klant verzorgen.

Benieuwd hoe dit er uitziet in de praktijk?
Check dan onderstaande beelden!