Trots op onze samenwerking met LaDress!

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de voorbereiding om naast alle items voor de Brand Stores, ook alle webshop orders en gehele distributie van LaDress bij Hartevelt onder te brengen. Dit weekend was het dan eindelijk zo ver en ondertussen zijn de eerste webshop orders al verzonden!

Onderstaand namens La Dress:
Bij LaDress vinden we onze klanten belangrijk en werken we er elke dag met twee families en een klein, hecht team heel hard aan om onze dienstverlening te verbeteren. En daarin gaan we binnenkort een hele mooie stap maken: we gaan namelijk onze samenwerking met Hartevelt – Full service provider Fashion Logistics, uitbreiden. Dat betekent voor u dat de service beter wordt, de ruiling in het vervolg anders gaat en u uw retouren naar Hartevelt gaat sturen.

Met wie?
Met Hartevelt. Hartevelt is oorspronkelijk een stomerij en heeft inmiddels daarnaast een volledige logistieke tak. Ze zijn gevestigd in De Meern, bij Utrecht. Hartevelt is een echt familiebedrijf, waar -net als bij LaDress- 3 generaties iedere dag meedenken en meewerken om het beste product te leveren. We werken al even samen voor onze groot-zakelijke klanten en vanaf maandag 21 september zullen ook al onze weborders via Hartevelt verwerkt worden.