Over ons

Van schuur tot full service provider!

Hoeveel bedrijven kunnen zeggen dat zij al 75 jaar bestaan? Op 16 november 1945 werd stomerij Hartevelt opgericht in een schuurtje achter het woonhuis van opa en oma Hartevelt in Zeist en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met een compleet portfolio op het gebied van textielverzorging, waarbij de volledige distributie wordt verzorgd vanuit De Meern tot in heel Europa. En niet onbelangrijk: wij zijn nog steeds een familiebedrijf, net als vroeger! Op jonge leeftijd is opa Hartevelt (oprichter) overleden en is het bedrijf voortgezet door zijn zoon Hans Hartevelt en zijn moeder. Vervolgens heeft Hélène Hartevelt als 3e generatie het bedrijf overgenomen van haar vader. Dat wij een familiebedrijf zijn en willen blijven is dus wel duidelijk, zeker nu de vierde generatie net is toegetreden tot het directieteam.

In de loop der jaren is het stomerijbedrijf naast het particuliere werk zich gaan specialiseren in de zakelijke dienstverlening. Dit wordt nu landelijk verzorgd voor een aantal grote opdrachtgevers zoals onder andere de Jaarbeurs Utrecht, Beatrix theater, Rabobank, Nespresso Nederland, Hokatex en de KNVB.

Vanuit het stomerijbedrijf is een reconditioneringsbedrijf opgericht. Dit bedrijfsonderdeel houdt zich bezig met het winkel klaar maken van kleding voor grootwinkelbedrijven, importeurs en inkooporganisaties. Daarnaast hebben wij ons verder gespecialiseerd als atelier, logistiek en warehouse partner. Dit heeft geresulteerd in een breed dienstenpakket, waardoor wij een totaaloplossing kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Vele grote kledingmerken -en labels maken dan ook gebruik van onze dienstverlening.

Wie zijn wij?

Met een team van ruim 100 enthousiaste werknemers bedienen wij dagelijks onze klanten. Wilt u meer weten over een bepaald onderwerp of wilt u specifiek iemand spreken binnen ons bedrijf? Check dan onderstaand overzicht! Hierin staan de functies beschreven.

 • Hélène Hartevelt
  Hélène Hartevelt CEO
 • Roy de Zoete
  Roy de Zoete Company Manager / COO
 • Dennis Hartevelt
  Dennis Hartevelt Head of Logistics & Production
 • Danny de Bie
  Danny de Bie Head of Warehouse
 • Mandy de Zoete
  Mandy de Zoete Office manager / Customer service
 • Ruud Fransen
  Ruud Fransen Supervisor Dry-cleaning & Laundry
 • Gerda Zieltjens
  Gerda Zieltjens Supervisor atelier
 • Nel Puijk
  Nel Puijk Supervisor Warehouse
 • John Bosma
  John Bosma Supervisor Warehouse

Laatste nieuws

Media

Werken bij Hartevelt

Hartevelt is sterk groeiende en is dan ook op zoek naar ambitieuze collega’s die ons team komen versterken! Wil jij samen met ons team verder bouwen? Geef dan via het contactformulier aan waarom jij een versterking zou zijn binnen onze organisatie!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.